Droomhuis gevonden?

Een woning kopen is al spannend genoeg! Wij helpen je met onder andere:

  • inzicht reële marktwaarde
  • scherpe aankoopprijs
  • begeleiding bij notaris

De aankoopmakelaar die zichzelf terugverdient

Je wilt een woning kopen? Dan is het niet vanzelfsprekend om een makelaar in de arm te nemen. Want je bent zelf toch zakelijk genoeg? Misschien wel. Maar vergeet niet dat bij het kopen van een huis de emotie het meestal wint van de zakelijkheid. Dan is Woonstaat er om je eerlijk te wijzen op onder andere de bouwkundige details, die verouderde elektrotechnische installatie of het toekomstige bestemmingsplan.

Je staat sterker met een makelaar aan jouw kant

Of je nu een geboren onderhandelaar bent of niet: met een makelaar aan je zijde sta je sterker. De makelaar van de tegenpartij weet al dat hij een gesprekspartner op gelijk niveau heeft. Neem van ons aan: zo'n verkoopgesprek verloopt ineens heel anders. Zeker als het aankomt op de prijs.

Wil je eenonze hulp inschakelen? Bel ons op 038 - 750 2995 of stuur een e-mail naar info@woonstaat.nl voor het maken van een afspraak.

Wij begeleiden je tijdens het volledige aankoopproces vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen!

woonstaat funda
woonstaat vbo makelaar
woonstaat nwwi
woonstaat nrvt
.
17/01/2018

Sparen of lenen voor een nieuwe keuken?


Een nieuwe keuken laten installeren is kostbaar. Er zijn verschillende manieren om een keuken te financieren. Wat is de beste keuze?
.
12/01/2018

Hoe investeer ik overwaarde opnieuw?


Overwaarde in jouw huis kun je op verschillende manieren van profiteren. Je bent zelf de baas over de overwaarde, maar er gelden wel regels.
.
10/01/2018

Kan ik bij een verhuizing de hypotheek meenemen?


Jouw hypotheek meenemen naar een volgende koophuis kan interessant zijn, maar dat is niet in alle hypotheken mogelijk. Ook is het niet altijd slim.
.
05/01/2018

Wat zijn de financiële veranderingen in 2018?


Voor huiseigenaren en voor kopers van een huis in 2018 gaat er het nodige veranderen. Waar ga je meer euro’s aan uitgeven, en waar juist minder?

Blijf ook op de hoogte van
al het woningmarkt nieuws uit Kampen en IJsselmuiden!