Facebook promotie

We zetten Facebook in om jouw woning extra onder de aandacht te brengen bij onze eigen volgers. Doordat deze de woning 'liken', zien ook hun volgers dit bericht. Zo bereikt je woning in een korte tijd veel mensen.

Facebook advertentie

Door middel van een advertentie op Facebook kunnen we je woning extra onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld gezinnen met jonge kinderen in de regio Kampen. De doelgroep stemmen we af op jouw woning.

Facebook promotie is inbegrepen in al onze verkoop pakketten. Bij ons 'totaal pakket' ontvang je een gratis Facebook advertentie.

woonstaat funda
woonstaat vbo makelaar
woonstaat nwwi
woonstaat nrvt
.
17/01/2018

Sparen of lenen voor een nieuwe keuken?


Een nieuwe keuken laten installeren is kostbaar. Er zijn verschillende manieren om een keuken te financieren. Wat is de beste keuze?
.
12/01/2018

Hoe investeer ik overwaarde opnieuw?


Overwaarde in jouw huis kun je op verschillende manieren van profiteren. Je bent zelf de baas over de overwaarde, maar er gelden wel regels.
.
10/01/2018

Kan ik bij een verhuizing de hypotheek meenemen?


Jouw hypotheek meenemen naar een volgende koophuis kan interessant zijn, maar dat is niet in alle hypotheken mogelijk. Ook is het niet altijd slim.
.
05/01/2018

Wat zijn de financiële veranderingen in 2018?


Voor huiseigenaren en voor kopers van een huis in 2018 gaat er het nodige veranderen. Waar ga je meer euro’s aan uitgeven, en waar juist minder?

Blijf ook op de hoogte van
al het woningmarkt nieuws uit Kampen en IJsselmuiden!