Je woning snel verkocht

Een optimale presentatie zorgt voor een snelle verkoop

  • vaste all-in tarieven
  • keuze uit 3 pakketten
  • optimale presentatie

Voor het verkopen van een woning kun je een makelaar inschakelen. Een goede verkoopmakelaar kent de lokale markt en adviseert over bijvoorbeeld de vraagprijs en de presentatie van de woning.

Je kunt de verkoop van uw woning ook deels zelf doen, met een beetje hulp van ons. Wij bieden hiervoor 3 pakketten aan.

Wij zijn ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op Funda. Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Het contact was goed. Het was bellen en er werd gehandeld. De pakketten die Woonstaat biedt vinden wij erg aantrekkelijk. Wij zijn zo zeer te spreken dat wij Woonstaat al bij diverse personen aanbevolen hebben en deze hebben hun woning inmiddels ook te koop staan bij Woonstaat.> bekijk meer beoordelingen

woonstaat funda
woonstaat vbo makelaar
woonstaat nwwi
woonstaat nrvt
.
17/01/2018

Sparen of lenen voor een nieuwe keuken?


Een nieuwe keuken laten installeren is kostbaar. Er zijn verschillende manieren om een keuken te financieren. Wat is de beste keuze?
.
12/01/2018

Hoe investeer ik overwaarde opnieuw?


Overwaarde in jouw huis kun je op verschillende manieren van profiteren. Je bent zelf de baas over de overwaarde, maar er gelden wel regels.
.
10/01/2018

Kan ik bij een verhuizing de hypotheek meenemen?


Jouw hypotheek meenemen naar een volgende koophuis kan interessant zijn, maar dat is niet in alle hypotheken mogelijk. Ook is het niet altijd slim.
.
05/01/2018

Wat zijn de financiële veranderingen in 2018?


Voor huiseigenaren en voor kopers van een huis in 2018 gaat er het nodige veranderen. Waar ga je meer euro’s aan uitgeven, en waar juist minder?

Blijf ook op de hoogte van
al het woningmarkt nieuws uit Kampen en IJsselmuiden!