Unieke werkwijze

Woonstaat hanteert een voor deze regio unieke werkwijze:

  • vaste all-in tarieven
  • keuze uit 3 pakketten
  • no cure no pay

Zowel voor de aankoop, verkoop of taxatie van je woning hanteren wij vaste tarieven. Je weet dus vantevoren exact hoeveel je betaalt voor onze dienstverlening.

Eigenlijk is dit heel logisch. Waarom zou je voor een woning van € 300.000 meer courtage moeten betalen dan een woning van € 200.000? Onze werkzaamheden veranderen niet. Wij vinden het daarom reëel om een vaste vergoeding voor de geleverde diensten in rekening te brengen.

Uniek in Kampen en IJsselmuiden!

Wij hanteren deze werkwijze al sinds de oprichting in 2007. Tot nu toe zijn we hiermee nog steeds uniek in Kampen en IJsselmuiden.

Is het je wel eens opgevallen dat de meeste makelaars geen tarieven op hun website hebben staan?

Verschillende pakketten

Zowel voor de aankoop als voor de verkoop bieden we verschillende pakketten aan. Hierbij kies je zelf voor welke diensten je Woonstaat wilt inschakelen, en welke werkzaamheden je zelf wilt doen.

No cure no pay

Elk pakket bestaat uit verschillende onderdelen. Je betaalt pas een vergoeding zodra een onderdeel gestart is. Voorbeeld: je besluit een woning uit de verkoop te halen omdat je toch wilt blijven wonen. Wij brengen dan geen kosten in rekening voor de onderhandelingen, het opmaken van de koopovereenkomst enzovoort.

woonstaat funda
woonstaat vbo makelaar
woonstaat nwwi
woonstaat nrvt
.
17/01/2018

Sparen of lenen voor een nieuwe keuken?


Een nieuwe keuken laten installeren is kostbaar. Er zijn verschillende manieren om een keuken te financieren. Wat is de beste keuze?
.
12/01/2018

Hoe investeer ik overwaarde opnieuw?


Overwaarde in jouw huis kun je op verschillende manieren van profiteren. Je bent zelf de baas over de overwaarde, maar er gelden wel regels.
.
10/01/2018

Kan ik bij een verhuizing de hypotheek meenemen?


Jouw hypotheek meenemen naar een volgende koophuis kan interessant zijn, maar dat is niet in alle hypotheken mogelijk. Ook is het niet altijd slim.
.
05/01/2018

Wat zijn de financiële veranderingen in 2018?


Voor huiseigenaren en voor kopers van een huis in 2018 gaat er het nodige veranderen. Waar ga je meer euro’s aan uitgeven, en waar juist minder?

Blijf ook op de hoogte van
al het woningmarkt nieuws uit Kampen en IJsselmuiden!